Αποχωρηση J2Us / Τρύφωνας Σαμαράς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση : Ακόμα μία κυριακή και ακόμα μία αποχώρηση από το j2us, με πολλές ανατροπές!

Αυτή είναι η παρτενέρ του νικηφόρου μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη . Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη . Μία τούρτα για τον εορτάζοντα τζέιμς και μία αποχώρηση που δεν περιμέναμε: Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν άλλη μια αποχώρηση.

Άλλη μια αποχώρηση από το j2us είναι γεγονός. Survivor Spoiler 17/02: Î'υτός ο παίκτης αποχωρεί και δεν
Survivor Spoiler 17/02: Î'υτός ο παίκτης αποχωρεί και δεν from lifebuzz.gr
Αυτή είναι η παρτενέρ του νικηφόρου μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη . Ανατρεπτικό ήταν και το χθεσινό live του j2us αφού συνέβη διπλή αποχώρηση παικτών. Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η έκπληξη στην αποχώρηση! Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν άλλη μια αποχώρηση. "το ζευγάρι που αποχωρεί από το 5o live του #j2us είναι η @voulgaraki_el . «έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη θεσσαλονίκη, κάποια . Άλλη μια αποχώρηση από το j2us είναι γεγονός. Ακόμα μία κυριακή και ακόμα μία αποχώρηση από το j2us, με πολλές ανατροπές!

Ανατρεπτικό ήταν και το χθεσινό live του j2us αφού συνέβη διπλή αποχώρηση παικτών.

Μία τούρτα για τον εορτάζοντα τζέιμς και μία αποχώρηση που δεν περιμέναμε: Για ακόμα ένα σαββατόβραδο, ο νίκος κοκλώνης επιχείρησε με το . Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . Ένα j2us που τα είχε όλα ήταν το χθεσινό, αφού είχαμε νέους . Χτες ήταν ίσως η πιο αμφιλεγόμενη αποχώρηση, καθώς κανείς πραγματικά δεν το περίμενε ποιος θα έφευγε από τον διαγωνισμό. Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη . Άλλη μια αποχώρηση από το j2us είναι γεγονός. Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν άλλη μια αποχώρηση. «έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη θεσσαλονίκη, κάποια . Αυτή είναι η παρτενέρ του νικηφόρου μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη . Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η έκπληξη στην αποχώρηση! Ανατρεπτικό ήταν και το χθεσινό live του j2us αφού συνέβη διπλή αποχώρηση παικτών. Εκτός σόου σάσα σταμάτη και θέμης αδαμαντίδης.

"το ζευγάρι που αποχωρεί από το 5o live του #j2us είναι η @voulgaraki_el . Ένα j2us που τα είχε όλα ήταν το χθεσινό, αφού είχαμε νέους . Αυτή είναι η παρτενέρ του νικηφόρου μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη . Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η έκπληξη στην αποχώρηση! «έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη θεσσαλονίκη, κάποια .

Χτες ήταν ίσως η πιο αμφιλεγόμενη αποχώρηση, καθώς κανείς πραγματικά δεν το περίμενε ποιος θα έφευγε από τον διαγωνισμό. Survivor Spoiler 17/02: Î'υτός ο παίκτης αποχωρεί και δεν
Survivor Spoiler 17/02: Î'υτός ο παίκτης αποχωρεί και δεν from lifebuzz.gr
Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη . Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . «έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη θεσσαλονίκη, κάποια . Χτες ήταν ίσως η πιο αμφιλεγόμενη αποχώρηση, καθώς κανείς πραγματικά δεν το περίμενε ποιος θα έφευγε από τον διαγωνισμό. Αυτή είναι η παρτενέρ του νικηφόρου μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη . Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η έκπληξη στην αποχώρηση! Για ακόμα ένα σαββατόβραδο, ο νίκος κοκλώνης επιχείρησε με το . Μία τούρτα για τον εορτάζοντα τζέιμς και μία αποχώρηση που δεν περιμέναμε:

Αυτή είναι η παρτενέρ του νικηφόρου μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη .

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν άλλη μια αποχώρηση. Ένα j2us που τα είχε όλα ήταν το χθεσινό, αφού είχαμε νέους . Ακόμα μία κυριακή και ακόμα μία αποχώρηση από το j2us, με πολλές ανατροπές! Εκτός σόου σάσα σταμάτη και θέμης αδαμαντίδης. «έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη θεσσαλονίκη, κάποια . Χτες ήταν ίσως η πιο αμφιλεγόμενη αποχώρηση, καθώς κανείς πραγματικά δεν το περίμενε ποιος θα έφευγε από τον διαγωνισμό. Από τις δηλώσεις, όμως, που έκανε η ιωάννα φαίνεται πως η αποχώρησή της είναι οριστική. Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . Για ακόμα ένα σαββατόβραδο, ο νίκος κοκλώνης επιχείρησε με το . Αυτή είναι η παρτενέρ του νικηφόρου μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη . Μία τούρτα για τον εορτάζοντα τζέιμς και μία αποχώρηση που δεν περιμέναμε: Άλλη μια αποχώρηση από το j2us είναι γεγονός. Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη .

Άλλη μια αποχώρηση από το j2us είναι γεγονός. Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η έκπληξη στην αποχώρηση! Ένα j2us που τα είχε όλα ήταν το χθεσινό, αφού είχαμε νέους . Εκτός σόου σάσα σταμάτη και θέμης αδαμαντίδης. Μπορεί ο παρουσιαστής, βέβαια, να άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η ιωάννα τούνη, ωστόσο, φαίνεται πως η αποχώρησή της θα είναι .

«έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη θεσσαλονίκη, κάποια . κλοπή - LIFEBUZZ.gr
κλοπή - LIFEBUZZ.gr from lifebuzz.gr
Άλλη μια αποχώρηση από το j2us είναι γεγονός. "το ζευγάρι που αποχωρεί από το 5o live του #j2us είναι η @voulgaraki_el . Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν άλλη μια αποχώρηση. Μία τούρτα για τον εορτάζοντα τζέιμς και μία αποχώρηση που δεν περιμέναμε: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η έκπληξη στην αποχώρηση! «έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη θεσσαλονίκη, κάποια . Από τις δηλώσεις, όμως, που έκανε η ιωάννα φαίνεται πως η αποχώρησή της είναι οριστική.

Άλλη μια αποχώρηση από το j2us είναι γεγονός.

Ανατρεπτικό ήταν και το χθεσινό live του j2us αφού συνέβη διπλή αποχώρηση παικτών. "το ζευγάρι που αποχωρεί από το 5o live του #j2us είναι η @voulgaraki_el . «έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη θεσσαλονίκη, κάποια . Μπορεί ο παρουσιαστής, βέβαια, να άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η ιωάννα τούνη, ωστόσο, φαίνεται πως η αποχώρησή της θα είναι . Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . Μία τούρτα για τον εορτάζοντα τζέιμς και μία αποχώρηση που δεν περιμέναμε: Χτες ήταν ίσως η πιο αμφιλεγόμενη αποχώρηση, καθώς κανείς πραγματικά δεν το περίμενε ποιος θα έφευγε από τον διαγωνισμό. Άλλη μια αποχώρηση από το j2us είναι γεγονός. Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη . Ένα j2us που τα είχε όλα ήταν το χθεσινό, αφού είχαμε νέους . Ακόμα μία κυριακή και ακόμα μία αποχώρηση από το j2us, με πολλές ανατροπές! Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν άλλη μια αποχώρηση. Για ακόμα ένα σαββατόβραδο, ο νίκος κοκλώνης επιχείρησε με το .

Αποχωρηση J2Us / Τρύφωνας Σαμαράς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση : Ακόμα μία κυριακή και ακόμα μία αποχώρηση από το j2us, με πολλές ανατροπές!. Χτες ήταν ίσως η πιο αμφιλεγόμενη αποχώρηση, καθώς κανείς πραγματικά δεν το περίμενε ποιος θα έφευγε από τον διαγωνισμό. Ακόμα μία κυριακή και ακόμα μία αποχώρηση από το j2us, με πολλές ανατροπές! Εκτός σόου σάσα σταμάτη και θέμης αδαμαντίδης. Από τις δηλώσεις, όμως, που έκανε η ιωάννα φαίνεται πως η αποχώρησή της είναι οριστική. Αυτή είναι η παρτενέρ του νικηφόρου μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη .